MARO - Uw specialist op het gebied van brandbeveiliging uit Leerdam

Advisering

Advisering door Maro Brandbeveiliging

Beperk de risico’s

Bij het ontwerp van een bouwproces is het al van belang om een gedegen brandbeveiligingsplan te hebben. Het is erg belangrijk dat voordat het bouwproces begint er al nagedacht is over de brandveiligheid en de risico’s die de continuïteit van de onderneming in gevaar kunnen brengen.

Iedere situatie vraagt om een specifieke oplossing. Risico’s zijn er altijd en overal. Belangrijk is het dat de risico’s aanvaardbaar zijn en ook aanvaardbaar blijven zodat de continuïteit van uw onderneming niet in gevaar wordt gebracht. Het is dan ook belangrijk dat u een goed advies krijgt.

Maro Brandbeveiliging kan u als ondernemer ondersteunen bij het onderzoeken van gevaren en risico’s. Samen met u kunnen we bepalen of deze aanvaardbaar zijn of niet. Mochten de risico’s niet aanvaardbaar zijn dan kan Maro Brandbeveiliging met zijn kennis en expertise de gevaren en risico’s zo beperken dat de risico’s die er overblijven aanvaardbaar zijn voor uw onderneming.

Hiervoor kan Maro Brandbeveiliging voor u een offerte maken zodat u precies weet wat de kosten van het aanvaardbaar maken van de risico’s zijn en staat u achteraf niet voor verrassingen.

Dit geldt overigens ook voor bestaande bouw en verbouwingen. Ook hierin kunnen wij u ondersteunen om bepaalde gevaren en risico’s te verminderen.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak.

Is bij u op de zaak nog alles up-2-date?

Vraag nu online een quickscan aan, en wij controleren uw hele bedrijfspand van boven tot beneden.