MARO - Uw specialist op het gebied van brandbeveiliging uit Leerdam

Verzekering

Verzekering

Ieder jaar ontstaat bij een groot aantal ondernemingen brand. Bij zeker één op de tien bedrijfsbranden is de oorzaak nalatigheid bij brandgevaarlijke werkzaamheden. Onveilig gebruik van de elektrische installatie en brandstichting zijn veel voorkomende oorzaken van brand. Veel bedrijven die getroffen worden door een grote brand komen de gevolgen ervan niet te boven. Een goede brandverzekering is dus een must, maar het is uiteraard nog beter om brand in uw bedrijfspand te voorkomen.

U heeft allerlei maatregelen genomen om brand in uw organisatie te voorkomen.

Ondanks al deze maatregelen is een brand helaas nooit geheel uit te sluiten. Het is daarom van belang dat u goed verzekerd bent zodat een brand niet het einde van uw onderneming betekent. Verzekeraars stellen vaak eisen voor uw brandverzekering door middel van een garantieclausule brandgevaarlijke werkzaamheden, buitenopslag en elektrische installatie. Wilt u bij schade niet voor verrassingen komen te staan? Lees de polisvoorwaarden goed door en zorg dat u voldoet aan de gestelde voorwaarden.

Maro Brandbeveiliging is een bedrijf wat zelfstandig opereert met als doel het onderzoeken van de brandveiligheid in uw bedrijf. Voldoet uw bedrijf nog wel aan de wettelijke- en/of verzekeringstechnische eisen met betrekking tot de plaatsing en controle van blusmiddelen, noodverlichting, vluchtweg en ARBO technische maatregelen?

Gratis quickscan

Is het voor u duidelijk waar u allemaal aan moet voldoen? Er zijn veel wettelijke-, verzekeringstechnische-, ARBO technische eisen. Maro Brandbeveiliging kan samen met u onderzoeken wat de overheidsinstellingen en de verzekeraar specifiek van uw bedrijf vragen om uw te beschermen tegen eventuele brandschade. Dit doen wij o.a. door het uitvoeren van een QuickScan.

Na deze QuickScan kunnen wij u aangeven in hoeverre uw bedrijf nog aan de eisen en de gestelde richtlijnen voldoet. Vervolgens kunnen wij u adviezen geven en er voorzorgen dat uw bedrijf (weer) gaat voldoen aan de wettelijke-, verzekeringstechnische eisen conform de daartoe gestelde richtlijnen en voorwaarden.

Is bij u op de zaak nog alles up-2-date?

Vraag nu online een quickscan aan, en wij controleren uw hele bedrijfspand van boven tot beneden.