MARO - Uw specialist op het gebied van brandbeveiliging uit Leerdam

Bouwkundige Brandpreventie

Bouwkundige Brandpreventie

Is uw bedrijfsruimte brandveilig? Heeft u personeel in dienst?

Dan staat toch de veiligheid van uw personeel en u op de eerste plaats? Maro Brandbeveiliging inspecteert uw pand, geeft advies en voert de nodige aanpassingen uit.

Brand in uw bedrijfsruimte kan zowel materiele schade of persoonlijk letsel dat niet in geld valt uit te drukken aanrichten. Ook kan het er voorzorgen dat u voor vaak een langere periode uw bedrijfsactiviteiten of zelfs definitief moet staken. Deze scenario’s wilt u het liefst voorkomen.

Maro Brandbeveiliging inspecteert uw pand op brandveiligheid en voert  de noodzakelijke aanpassingen uit. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het vervangen van glas en kozijnen en het coaten van staalconstructies. Er is altijd overleg over de planning en het budget. Zo komen we tot een optimaal resultaat.

Wanneer we uw bedrijfsruimte inspecteren, ontvangt u een digitaal logboek. Hierin kunt u gemakkelijk zien welke aanpassingen zijn doorgevoerd. U  en andere bevoegde partijen hebben daarmee altijd actueel inzicht in de brandveiligheid van uw bedrijfsruimte en dat kunt u ook aantonen bij uw verzekeraar.

Wilt u meer weten over brandpreventie en de brandveiligheid van uw pand? Neem contact met ons op.

Is bij u op de zaak nog alles up-2-date?

Vraag nu online een quickscan aan, en wij controleren uw hele bedrijfspand van boven tot beneden.